Qymyr druri aminoacid
  • Qetësoni dhe kujdeseni pastë dhëmbësh Amino Acid & Qymyr
    Qymyr bambu pastë dhëmbësh të vogla me tuba të zeza: thyejnë pastën e zezë tradicionale, shtoni sodë buke dhe përbërës tjetër i cili mund të jetë efikas për të mbajtur shëndetin oral në përbërësin e karbonit aktiv të nxjerrë, shtoni sodë buke dhe përbërës të tjerë të cilët mund të zbardhin dhëmbët, fresko frymën dhe mbron the
1 faqe 1 të 1
Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:
HULUMTIMI TANI

Gazete

Hetimi Tani

Na ndiq

HULUMTIMI TANI