Bamguard
 • "Roje Bam" Antibakterial dhe Pastrues i Pastrimit të Parfumit
  Banghu Antibakterial dhe Pastrues i Parfumeve të Liquid Parfum Liquid Anti-bakterial efektiv 99, 9%.   Artikulli "Roje Bam" Antibakterial dhe Marimangat Larja e Aromës Lavanderi Pastruese Pesha neto 180g Material Surfaktant, agjent precipitimi antibakterial, përgatitja e enzimës, ruajtës Exp. Data 2 vjet Standard ekzekutiv GB / T 850-2007 QB/T1224-2012 licenca e kualifikuar e prodhimit të Kozmetikës Nr. XK-20160408. Drejtimi i përshtatshëm…
 • "Roje Bam" Mites Removal Health Skin Fragrance Shower Gel
  Banghu Antibakterial dhe Pastrues i Parfumeve të Liquid Parfum Liquid Anti-bakterial efektiv 99, 9%.   Artikulli "Roje Bam" Mites Removal Health Skin Fragrance shower gel Net weight 355ml Material Water, cocamidopropyl betaine, disodium laureth sulfosuccinate, sodium laureth sulfate, cocamide DEA, glicerinë, sophora flavescens extract, purlina extract, golden chamomile Extract, Butylene Glycol, Sodium Chloride,
 • "Garda Bam" Antibacterial Skin Care Underwear Laundry Liquid
  99.9% bacteriostatic mild as baby care Item "Garda Bam" Mites Removal Health Skin Fragrance Shower Gel Net weight 355ml Ingredient surfactant, coconut oil essence, përgatitja e enzimës, stabilizer, viscosity regulator, ruajtës Exp. Data 2 years Executive standard GB/T 2850qualified Cosmetics production license No. XK-20160408. Direction Rotate the pump head until it…
 • "Garda Bam" Xhel pa aromë për larje
  Sterilizimi efikas, parfum portativ i klasës së larjes pa xhel Artikull "Roje Bam" Xhel pa aromë Lani pa peshë Pesha neto 50g Përbërësi Etanol, ujë, karbomer, trietanolamine, shije, Vaj kastori i hidrogjenizuar PEG-40, vaj rozmarine, vitamina E Exp. Data 2 vite Standardi Ekzekutiv Q/DMHG 01-2020 Verbena e Aromës së Kualifikuar Si të Përdorni Merrni një sasi të përshtatshme të…
 • "Roje Bam" Fragrance Lasting Laundry Bead
    99.9% bacteriostatic mild as baby care Item: "Roje Bam" Fragrance Lasting Laundry Bead Net weight: 210g(7g*30) Ingredient: Softening factor, imported fragrance, microcapsule fragrance Expiration Date: 2 years Executive standard: GB/T 2850qualified Cosmetics production license No. : XK-20160408. Drejtimi: Rotate the pump head until it pops out, press the pump…
 • "Roje Bam" Baby Bath Bombs
    99.9% bacteriostatic mild as baby care Item: "Roje Bam" Baby Bath Bombs Net weight: 60g*6 Ingredient: surfactant, coconut oil essence, përgatitja e enzimës, stabilizer, viscosity regulator, preservative Expiration Date: 2 years Executive standard: GB/T 2850qualified Cosmetics production license No. : XK-20160408. Drejtimi: Rotate the pump head until it pops out,
 • "Roje Bam" Antibacterial Skin Care Underwear Laundry Liquid
      99.9% bacteriostatic mild as baby care Item: "Roje Bam" Mites Removal Health Skin Fragrance shower gel Net weight: 180ml Ingredient: surfactant, coconut oil essence, përgatitja e enzimës, stabilizer, viscosity regulator, preservative Expiration Date: 2 years Executive standard: GB/T 2850qualified Cosmetics production license No. : XK-20160408. Drejtimi: Rotate the pump…
 • "Roje Bam" Antibakterial dhe Pastrues i Pastrimit të Parfumit
  Banghu Antibakterial dhe Pastrues i Parfumeve të Liquid Parfum Liquid Anti-bakterial efektiv 99.9% Artikulli: "Roje Bam" Antibacterial and Mites Removal Fragrance Laundry Detergent Net weight: 800g Material: Surfactant, agjent precipitimi antibakterial, përgatitja e enzimës, preservative Expiration Date: 2 years Executive standard: GB/T 850-2007 QB/T1224-2012 licenca e kualifikuar e prodhimit të Kozmetikës Nr. : XK-20160408. Drejtimi: Suitable for various…
1 faqe 1 të 1
Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:
HULUMTIMI TANI

Gazete

Hetimi Tani

Na ndiq

HULUMTIMI TANI