Seritë e qymyrit
 • Qetësoni dhe kujdeseni pastë dhëmbësh Amino Acid & Qymyr
  Qymyr bambu pastë dhëmbësh të vogla me tuba të zeza: thyejnë pastën e zezë tradicionale, shtoni sodë buke dhe përbërës tjetër i cili mund të jetë efikas për të mbajtur shëndetin oral në përbërësin e karbonit aktiv të nxjerrë, shtoni sodë buke dhe përbërës të tjerë të cilët mund të zbardhin dhëmbët, fresko frymën dhe mbron the
 • Qetësoni dhe kujdeseni pastë dhëmbësh me qymyr sode
  Qymyr bambu pastë dhëmbësh të vogla me tuba të zeza: thyejnë pastën e zezë tradicionale, shtoni sodë buke dhe përbërës tjetër i cili mund të jetë efikas për të mbajtur shëndetin oral në përbërësin e karbonit aktiv të nxjerrë, shtoni sodë buke dhe përbërës të tjerë të cilët mund të zbardhin dhëmbët, fresko frymën dhe mbron the
 • Qetësoni dhe pastë dhëmbësh me enzimë qymyr
  Qymyr bambu pastë dhëmbësh të vogla me tuba të zeza: thyejnë pastën e zezë tradicionale, shtoni enzimë në përbërësin e karbonit aktiv të nxjerrë, të cilat në mënyrë efektive mund të zbardhin dhëmbët dhe të mbrojnë periodontalin. Fitoi çmimin e 2019 MEIYI për Kujdesin Oral më të Mirë në Kujdesin Personal. Pasta e dhëmbëve Enzimë Qymyr druri Pesha neto 180g
 • Soothe & Care Probiotics Charcoal Toothpaste
  Qymyr bambu pastë dhëmbësh të vogla me tuba të zeza: thyejnë pastën e zezë tradicionale, shtoni enzimë në përbërësin e karbonit aktiv të nxjerrë, which can effectively whiten the teeth, freshen the breath and protect the periodontal. Fitoi çmimin e 2019 MEIYI për Kujdesin Oral më të Mirë në Kujdesin Personal. Item Charcoal Probiotics Toothpaste…
 • Enzyme Charcoal Spray
      Artikulli: Qetësohu&care Enzyme Charcoal Spray Specification Mints Net weight: 8ml Flavor: Mints Exp. Data: 3 years Executive standard: GB/T 8372 qualified Direction: Spray this product directly on the oral cavity to keep your breath fresh, spray 1-2 times each time. Vendi i origjinës : Guangdong Packaging & Dorëzimi: Kartoni:
1 faqe 1 të 1
Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:
HULUMTIMI TANI

Gazete

Hetimi Tani

Na ndiq

HULUMTIMI TANI