Pastroj & Çamçakëz
  • Pastrimi i dhëmbëve me gjethe kanabisi BiClean & locion për mbrojtjen e mishrave të dhëmbëve
    Pasta e dhëmbëve në seri të kujdesit për mishrat e dhëmbëve fitoi Çmimin e 2018 Produkt i Kujdesit Oral të Modës China Meiyi, që përmbajnë përbërës të acidit hemostatik, mishrat ushqyes, frymëmarrje freskuese dhe efekte të tjera. Pastrimi i dhëmbëve të gjetheve të kanabisit BiClean & Locion për mbrojtjen e mishrave të dhëmbëve Pasta e dhëmbëve Pesha neto 150g Lulëzim Lule Qershie & Përbërësi kryesor fletë kanabisi
1 faqe 1 të 1
Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:
HULUMTIMI TANI

Gazete

Hetimi Tani

Na ndiq

HULUMTIMI TANI