Enzimë Qymyr druri
  • Qetësoni dhe pastë dhëmbësh me enzimë qymyr
    Qymyr bambu pastë dhëmbësh të vogla me tuba të zeza: thyejnë pastën e zezë tradicionale, shtoni enzimë në përbërësin e karbonit aktiv të nxjerrë, të cilat në mënyrë efektive mund të zbardhin dhëmbët dhe të mbrojnë periodontalin. Fitoi çmimin e 2019 MEIYI për Kujdesin Oral më të Mirë në Kujdesin Personal. Pasta e dhëmbëve Enzimë Qymyr druri Pesha neto 180g
  • Spray me qymyr enzimë
        Artikulli: Qetësohu&Kujdesi Enzima Spray Qymyr druri Specifikimet Mints Pesha neto: 8ml Shije: Mints Exp. Data: 3 vjet Standardi ekzekutiv: GB/T 8372 Drejtimi i kualifikuar: Spërkateni këtë produkt direkt në zgavrën me gojë për të mbajtur frymën tuaj të freskët, llak 1-2 herë çdo herë. Vendi i origjinës : Paketimi Guangdong & Dorëzimi: Kartoni:…
1 faqe 1 të 1
Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:
HULUMTIMI TANI

Gazete

Hetimi Tani

Na ndiq

HULUMTIMI TANI