• shtëpi
  • Pastë dhëmbësh për fëmijë
Pastë dhëmbësh për fëmijë
  • Qetësoni dhe kujdeseni Pastë dhëmbësh për Fëmijët Qesharakë
    Artikull Fëmijët qesharakë pastë dhëmbësh në periudhën tranzitore Pesha neto 50g Flavour Strawberry / Mosha e rrushit 6-12 Efekti Mbrojtja e dhëmbëve të rinj, freskimi i frymëmarrjes Exp. Data 3 vjet Standard ekzekutiv GB / T 8372 licencë e kualifikuar e prodhimit të kozmetikës Nr. XK-20160408. Drejtimi Përdorni qetësimin&kujdes pastë dhëmbësh për fëmijët qesharakë dy herë në ditë ose ndiqni mjekët…
1 faqe 1 të 1
Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:
HULUMTIMI TANI

Gazete

Hetimi Tani

Na ndiq

HULUMTIMI TANI