Detergjent lavanderie
  • "Roje Bam" Antibakterial dhe Pastrues i Pastrimit të Parfumit
    Banghu Antibakterial dhe Pastrues i Parfumeve të Liquid Parfum Liquid Anti-bakterial efektiv 99, 9%.   Artikulli "Roje Bam" Antibakterial dhe Marimangat Larja e Aromës Lavanderi Pastruese Pesha neto 180g Material Surfaktant, agjent precipitimi antibakterial, përgatitja e enzimës, ruajtës Exp. Data 2 vjet Standard ekzekutiv GB / T 850-2007 QB/T1224-2012 licenca e kualifikuar e prodhimit të Kozmetikës Nr. XK-20160408. Drejtimi i përshtatshëm…
  • "Roje Bam" Antibakterial dhe Pastrues i Pastrimit të Parfumit
    Banghu Antibakterial dhe Pastrues i Parfumeve të Liquid Parfum Liquid Anti-bakterial efektiv 99.9% Artikulli: "Roje Bam" Detergjent lavanderie kundër baktereve dhe aromave për heqjen e aromave Pesha neto: 800g Materiali: Surfaktant, agjent precipitimi antibakterial, përgatitja e enzimës, konservues Data e skadimit: 2 vjet Standardi ekzekutiv: GB/T 850-2007 QB/T1224-2012 licenca e kualifikuar e prodhimit të Kozmetikës Nr. : XK-20160408. Drejtimi: I përshtatshëm për të ndryshme…
1 faqe 1 të 1
Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:
HULUMTIMI TANI

Gazete

Hetimi Tani

Na ndiq

HULUMTIMI TANI