Makarona
  • Qetësoni dhe kujdeseni pastën e dhëmbëve Macaroon
    Qetësimi i artikullit & Kujdes Efektet e pastës së dhëmbëve Macaroon Zbardhja e dhëmbëve, frymëmarrje freskuese Pesha neto 105g Mente Dyfishtë aromë / Lotus i akullt në mëngjes / Moka Japoneze / Sakura / Kokos / Grejpfrut Exp. Data 3 vjet Standard ekzekutiv GB / T 8372 Drejtimi i kualifikuar Përdorni qetësimin & kujdes pastë dhëmbësh Macaroon Fragrance Series dy herë në ditë ose ndiqni mjekët
1 faqe 1 të 1
Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:
HULUMTIMI TANI

Gazete

Hetimi Tani

Na ndiq

HULUMTIMI TANI