Pastrimi i gojës së musit
  • Soothe & Care Mousse Mouthwash
    Qetësimi i artikullit & Care Mousse Mouthwash Specifikimet Enzima e qymyr druri bambu/ kanabis Sativa pesha neto 60 ml Aromë mente me gjethe pjeshke/ duhan & Cannabis Satica Exp. Data 3 vjet Standardi ekzekutiv QB/T 2945-2012 Drejtimi i kualifikuar ● Metoda e larjes së gojës: Shtypni një sasi të përshtatshme shkumë pastrimi në gojë dhe përzieni me një…
1 faqe 1 të 1
Dërgoni mesazhin tuaj tek ne:
HULUMTIMI TANI

Gazete

Hetimi Tani

Na ndiq

HULUMTIMI TANI